Rólunk

2012

Gyombolai-Kocsis Fruzsina - pszichológus

Egy kis szabolcsi faluban, ‘lányos’ nagycsaládba születtem. Gyönyörű gyermekkoromat 3 nővéremmel és 3 húgommal töltöttem. Különösen hálás vagyok azért, hogy a házasságról a leghitelesebb példát testközelből, a Szüleimtől tanulhattam. Úgy érzem, hogy ez a tapasztalat meghatározóbb minden tanulmányomnál.
A gimnázium után a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem diplomát pszichológiából. Az egyetem évei alatt fogalmazódott meg bennem, hogy legszívesebben párokkal, házastársakkal és családokkal foglalkoznék.
Legjobban a természet közelsége, a főzés és a takarítás kapcsol ki.

 

Gyombolai Zsolt - pszichológus, tréner

Gyerekkori közösségi, elsősorban cserkész-élményeim vezettek a pszichológiához, hogy emberekkel foglalkozhassak.
Dolgoztam már civil szervezetek fejlesztésén, állami intézményben, külhoni magyar közösségeknél, vagy éppen a katonaságnál, de leginkább párokkal és családokkal szeretek foglalkozni, mert a család az az érték számomra, amiért igazán érdemes dolgozni, küzdeni.
Szeretek elmerülni a természetben, kint sokkal tisztábban látszanak a dolgok általában. Amikor tehetem, utazom, mert élvezem, ha teljesen más nézőpontokat tudok megismerni, így azokból is megnézhetem az életet.
Szeretem feszegetni a határaimat, mert sok élménnyel csak akkor találkozhatunk, ha meghaladjuk önmagunkat.
Hiszek a személyes példákban, a beszélgetésekben, a csoportok közös erejében.

 

Gyombolai-Kocsis Fruzsina és Gyombolai Zsolt

Egyetemi tanulmányaink alatt ismerkedtünk meg, és 2007 óta vagyunk egy pár. Az együttjárás alatt nagyon sok élményt gyűjtöttünk, igyekeztünk minél több helyzetben és a legkülönfélébb körülmények között megismerni egymást. Tudjuk mit szeret a másik és mit nem. Láttuk a másik nagy örömeit és láttuk a kudarcokat is.
2012 óta nem csak legjobb barátok, hanem házastársak is vagyunk.
Három gyermekünk van, Bercel, Domos és Lelle.

 

zsofi

Dr. Lakatosné Kocsis Zsófia - gyógypedagógus, művészetterápiás szakember

Gyógypedagógusi tanulmányaim alatt figyeltem fel arra, hogy a művészet milyen hatékony eszköze lehet az önismeretnek és önkifejezésnek. Egy mozdulat, egy ecsetvonás, maga az alkotás képes arra, hogy általuk megfogalmazzuk a nehezen kimondhatót, hogy segítségükkel észrevegyük önmagunkban azt, amit a hétköznapok szőnyeg alá söpörnek. Ezen felismerésen felbuzdulva igyekeztem minél több ismeretet és gyakorlatot szerezni, hogy azt munkám és hétköznapi életem során alkalmazni tudjam. 2009 óta boldog házasságban élek férjemmel, akivel három gyermeket nevelünk.

Tetszik? Akkor oszd meg másokkal is!