Miért éppen KAIROSZ?

9cd2f4f6200e81879c0a2dfc8ea9ae2cA ‘kairosz‘ szó az ógörögben többet jelentett a puszta időnél, az idő múlásánál.  Érdekes, hogy az idő mennyiségére a ‘kronosz‘ szót használták, amitől  megkülönböztették a ‘kairosz‘-t, a minőségi időt.

Számunkra a kezdetektől fogva nagyon fontos volt a ‘kairosz’ megélése. Nem pusztán  együtt lenni, hanem minőségileg jelen lenni a találkozásokban, élményekben, beszélgetésekben. A ‘kairosz’ egy másik értelmezése, az ‘éppen megfelelő idő‘. Nagyon fontos volt ‘éppen jókor‘ indulni el együtt, éppen a ‘jó pillanatban‘ meghozni a döntést.

Fiatal és több ideje együtt lévő párokkal való munkánk során folyamatosan tapasztaltuk, hogy nagy igény van az egyéni önismereten túl a másik jobb megismerésére, ez adta a csoport ötletét, minőségi keretet biztosítani a kapcsolatok elmélyítéséhez.

Ezeken a hétvégéken arra hívjuk a párokat, hogy ne csak teljen a ‘kronosz‘, hanem meg tudják ragadni a ‘kairosz‘-t, két hétvégét együtt eltöltve kapcsolatuk  még mélyebb és biztosabb lehessen.

Tetszik? Akkor oszd meg másokkal is!